Ε.Λ.Ι.Τ. - Ελληνική Λέσχη Ισπανικού Τιμπράδο
Greek Club Timbrado Español / Club Griego de Timbrado Español


10/12/2018
ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΕΛΙΤ 2019 - ΓΣ

Με τη συμμετοχή των μελών πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία η κοπή της Βασιλόπιτας της ΕΛΙΤ για το 2019 σε καφέ της Αθήνας. Ήταν μια όμορφη εκδήλωση, όπου παλαιά και νέα μέλη αντάλλαξαν ευχές ενώ παράλληλα τους δόθηκε η ευκαιρία για συζήτηση σχετικά με το σύλλογο και τα ισπανικά καναρίνια φωνής Τιμπράδο και το αγαπημένο μας χόμπι.

Θα θέλαμε να ευχαριστούμε τέλος θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης Reptilianostra, PET Supermarket και Pet World-petsmile για τα δώρα που προσέφεραν και που κέρδισαν τα μέλη μας. Είναι σημαντικό να υπάρχει στήριξη για τους εκτροφείς λόγω και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας.

   
   


Πριν την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και η ετήσια τακτική ΓΣ των μελών όπως προβλέπει το καταστατικό του συλλόγου με δημοκρατικές διαδικασίες. Όλα τα μέλη είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σύλλογο ενώ έγινε και ο απολογισμός του Δ.Σ. Τέλος πραγματοποιήθηκε και ο προγραμματισμός των δράσεων του 2019 καθώς επίσης δόθηκαν ομόφωνα και οι εγκρίσεις για αλλαγές σε εσωτερικούς κανονισμούς και εγκρίθηκε και ο κανονισμός δαχτυλιδιών.  

Ο Σύλλογος - Εκδηλώσεις - Εκδηλώσεις 2019