Ε.Λ.Ι.Τ. - Ελληνική Λέσχη Ισπανικού Τιμπράδο
Greek Club Timbrado Español / Club Griego de Timbrado Español

12/02/2018
ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΛΙΤ 2018

Με τη συμμετοχή των μελών της ΕΛΙΤ και των οικογενειών τους, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 σε κέντρο στον Κορυδαλλό. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και ο πρόεδρος της ΑΛΟΠ κ. Παναγιώτης Μοσχογιαννάκης και ο πρόεδρος του GPCC κ. Ιωάννης Σαρρής.

Τα μέλη γιόρτασαν μαζί σε φιλικό κλίμα την έλευση του 2018 και όλοι μαζί διασκέδασαν υπό ρεμπέτικους και λαϊκούς ήχους συνοδεία καλών μεζέδων και καλού κρασιού.

Η τυχερή του φετινού φλουριού ήταν η σύντροφος του μέλους μας Evis Gjika και κέρδισαν δώρα από τη μπουτίκ της ΕΛΙΤ.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη μας Διαμαντάκη Εμμανουήλ, Λυμπέριο Δημήτριο και Σταθόπουλο Διονύσιο για τα δώρα που προσέφεραν για την εκδήλωση της ΕΛΙΤ.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους δωροθέτες της εκδήλωσής μας ΚΛΟΥΒΟΤΕΧΝΙΚΗ, BIRD MARKET, PET SUPERMARKET, PET WORLD,  REPTILIA NOSTRA  οι οποίοι είναι πάντα αρωγοί στις δράσεις της ΕΛΙΤ και για το λόγω αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια. 

Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους με υγεία, ευτυχία και καλή αναπαραγωγική περίοδο.

Δείτε παρακάτω στιγμές από την εκδήλωσή μας.
14/01/2018

Απο τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στη Γ.Σ. στις 14-01-2018 προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) και η Ελεγκτική Επιτροπή (Ε.Ε.) της Ελληνικής Λέσχης Ισπανικού Τιμπράδο - Ε.Λ.Ι.Τ. (δείτε εδώ τη σύνθεση...)

  Δείτε παρακάτω στιγμές από την Γ.Σ.


Ο Σύλλογος - Εκδηλώσεις - Εκδηλώσεις 2018