Ε.Λ.Ι.Τ. - Ελληνική Λέσχη Ισπανικού Τιμπράδο
Greek Club Timbrado Español / Club Griego de Timbrado Español19-12-2013

Κλουβιά Valenciana - δειγματισμός


Η Ε.Λ.Ι.Τ. αφού εξασφάλησε μερικά δείγματα αυθεντικών ισπανικών κλουβιών διαγωνισμού τύπου Valanciana κατάφερε να κλείσει μια συνεργασία με έναν έμπειρο τεχνίτη κατασκευής κλουβιών. Μέσα από αυτή τη συνεργασία τα μέλη της Ε.Λ.Ι.Τ. θα μπορέσουν να προμηθευτούν εξεραιτικής ποιότητατας αυθεντικά ξύλινα κλουβιά διαγωνισμού τύπου Valanciana  για τα timbrados.
18-12-2013

Επίσκεψη στην Ομοσπονδιακή Έκθεση ΑΛΟΠ


Ο σύλλογός μας είχε την χαρά να επισκεθεί την Ομοσπονδιακή Έκθεση της ΑΛΟΠ στο Χολίδειο Αθλητικό Κέντρο Αχαρνών στις 14-12-2013. Ήταν η γιορτή της ορνιθοκουλτούρας στην Ελλάδα και άξιζε να τη στιρίξουμε έστω και με την παρουσιά μας... Ένας μεγάλος καμβάς από διάφορα είδη πτηνών, με διάφορα χρώματα και με ξεχωριστή εμφάνιση, εκτροφείς από όλοι τη χώρα και φυσικά διακρίσεις και βραβεύσεις, ήταν τα στοιχεία που συνέθεσαν μια όμορφη και επιτυχημένη  εκδήλωση...
Μερικά μέλη που δεν είχαν υποχρεώσεις συνέχισαν τη βραδιά και για ένα ψητό... έχει και τα καλά του το χόμπι μας...
08-12-2013

Εκδήλωση παρουσιάσης Τιμπραδο από μέλη της Ε.Λ.Ι.Τ.


Ένα όμορφο Κυριακάτικο πρωινό, τα μέλη του συλλόγου μαζεύτικαν για να ακούσουν oρισμένα Timbrado και να συζητήσουν σχετικά με τις φωνές των πουλιών. Για αρκετές ώρες η παρέα μας ασχολήθηκε με τα πουλιά, των τρόπο που τραγουδούν και τον τρόπο εκπαίδευσής τους.
18-11-2013

Ιδρυτική διακήρυξη Ε.Λ.Ι.Τ.


Η ιδρυτική διακύρηξη έχει πλέον υπογραφεί από 18-11-2013... μια περίφανη παρέα 20 φίλων του Timbrado ψηφίζει και εγκρίνει ομόφωνα κατ' άρθρο και στο σύνολο το καταστατικό το οποί αποτελείται από δέκα οκτώ (18) άρθρα. Παράλληλα εκλέγει παμψηφεί πενταμελές προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο αναθέτει να φροντίσει για τη νομιμοποίηση του σωματείου και να συγκαλέσει την Β΄ Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών, αμέσως μετά την απόκτηση νομικής προσωπικότητας για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.
Στο προσωρινό Δ.Σ. ήταν:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ.  Πέτρογλου Αναστάσιος                    
ΑΝΤΙΠΡΩΕΔΡΟΣ του Δ.Σ. Πολίτης Νικόλαος
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ του Δ.Σ. Τρυφωνόπουλος Χρήστος
ΤΑΜΙΑΣ του Δ.Σ. Νικολαϊδης Λεωνίδας
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ του Δ.Σ. Μούσσας Αριστομένης
10-09-2013

Οι πρώτες συναντήσεις πριν την ιδρυση του συλλόγου


Στιγμές από τις πρώτες συναντήσεις της αρχικής παρέας που ονειρεύτηκε την Ε.Λ.Ι.Τ. ...
λίγους μήνες αργότερα το όνειρο έγινε πραγματικότητα και η παρέα έχει πλέον μεγαλώσει αρκετά.

`
Ο Σύλλογος - Εκδηλώσεις - Εκδηλώσεις 2013