Ε.Λ.Ι.Τ. - Ελληνική Λέσχη Ισπανικού Τιμπράδο
Greek Club Timbrado Español / Club Griego de Timbrado Español

Ανακοίνωση 20 καλύτερων φωτογραφιών 3ου διαγωνισμού φωτογραφίας της ΕΛΙΤ


Ακολουθούν οι 20 φωτογραφίες που επιλέχθηκαν μεταξύ των 40 με τα περισσότερα “like” στη σελίδα του διαγωνισμού στο facebook.

Η επιλογή έγινε από την επιτροπή αξιολόγησης την οποία αποτελούν οι εξής:

κ. Παναγιώτης Μοσχογιαννάκης εκτροφέας ΑΛΟΠ -κριτής
κ. Νικόλαος Παπανδρέου ταμίας ΔΣ ΕΛΙΤ
κ. Γεώργιος Γεωργιόπουλος εκτροφέας ΕΛΙΤ

Η ίδια επιτροπή θα επιλέξει και τις 3 καλύτερες φωτογραφίες και οι νικητές θα βραβευθούν κατά την τελετή απονομών του 6ου Διαγωνισμού Καναρινιών Φωνής Τιμπράδο της ΕΛΙΤ την Κυριακή 29-01-2017.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους φίλους για την ενεργή τους συμμετοχή στον 3ο διαγωνισμό φωτογραφίας της ΕΛΙΤ ο οποίος για ακόμη μια χρονιά ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Σας περιμένουμε όλους στις απονομές.  


--------------------------------
ΒΡΑΒΕΙΑ

1ο
Κολιούλης Γρηγόριος
2ο & 3ο
Ζιάκος Αναστάσιος--------------------------------


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ 20 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
--------------------------------ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2016 ΤΗΣ ΕΛΙΤ

Η ΕΛΙΤ μετά τους επιτυχημένους πρωτοπόρους διαγωνισμούς φωτογραφίας των περασμένων ετών, για 3η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει διαδικτυακό διαγωνισμό καλύτερης φωτογραφίας με θέμα "Το Καναρίνι". Ο διαγωνισμός απευθύνεται στα μέλη και τους φίλους της ΕΛΙΤ και στόχο έχει την προώθηση της καναρινοφιλίας και την ανάδειξη των καλύτερων φωτογραφιών με τα αγαπημένα μας πτηνά.

Ο  διαγωνισμός είναι ανοιχτός και καλούνται οι συμμετέχοντες καναρινόφιλοι,
μέλη και φίλοι της ΕΛΙΤ,  να απαθανατίσουν
θέματα από την καθημερινή ζωή των καναρινιών


------------------------------------------------------------

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με 1 έως και 10 φωτογραφίες.
  • Η αποστολή των φωτογραφιών αρχίζει 20 Μαΐου 2016 με καταληκτική ημερομηνία αποστολής 30 Σεπτεμβρίου 2016.
  • Οι φωτογραφίες δε μπορούν να είναι προϊόντα επεξεργασίας (μοντάζ) και θα πρέπει να τις αναρτήσετε στην σελίδα της εκδήλωσής μας στο facebook. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε λογαριασμό στο facebook μπορείτε να αποστείλετε τις φωτογραφίες σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  info@elit-timbrado.gr και θα αναρτηθούν από την ΕΛΙΤ.
  • Οι νικήτριες φωτογραφίες θα ζητηθεί να αποσταλούν με e-mail σε ψηφιακή μορφή σε αρχεία JPG και εάν είναι εφικτό σε ανάλυση 300dpi  (η μικρότερη πλευρά να είναι μεγαλύτερη από 1000 pixels).
  • Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι προσωπικές. Περιπτώσεις «κλοπής» φωτογραφίας από το διαδίκτυο ή άλλο φορέα, θα απορρίπτονται και θα διαγράφεται και ο διαγωνιζόμενος από τον διαγωνισμό.
  • Η επιλογή των καλύτερων 20 φωτογραφιών θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά από την επιτροπή αξιολόγησης που θα οριστεί από το Δ.Σ. της ΕΛΙΤ η οποία θα επιλέξει μεταξύ των 40 φωτογραφιών με τα περισσότερα “like” στο facebook.
  • Δεν επιτρέπονται οι διαφημίσεις και η προώθηση προϊόντων, αγαθών και υπηρεσιών πέραν των εγκεκριμένων από το Δ.Σ. της ΕΛΙΤ.
  • Δεν επιτρέπονται απρεπείς εικόνες με παράνομο περιεχόμενο καθώς και οι φιλονικίες, οι απρεπείς χαρακτηρισμοί και η ανάρμοστη συμπεριφορά. Όσοι παραβαίνουν τους όρους θα διαγράφονται από τον διοργανωτή χωρίς άλλη προειδοποίηση και δε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.
  • Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται αυτόματα την ανεπιφύλακτη αποδοχή από μέρους των διαγωνιζομένων όλων των όρων του.

Την επιτροπή του διαγωνισμού σύμφωνα με την από 30-08-2016 απόφαση του Δ.Σ. της ΕΛΙΤ αποτελούν οι:
κ. Παναγιώτης Μοσχογιαννάκης εκτροφέας ΑΛΟΠ -κριτής
κ. Νικόλαος Παπανδρέου ταμίας ΔΣ ΕΛΙΤ
κ. Γεώργιος Γεωργιόπουλος εκτροφέας ΕΛΙΤ


ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Οι πρώτες 3 νικήτριες φωτογραφείς θα βραβευθούν κατά την τελετή απονομών του 6ου Διαγωνισμού Καναρινιών Φωνής Τιμπράδο της ΕΛΙΤ την Κυριακή 29-01-2017. Οι 3 πρώτοι νικητές θα λάβουν δώρο ένα καμβά στον οποίο θα είναι τυπωμένη η φωτογραφία τους, και οι οποίες θα κοσμήσουν το διαγωνισμό ή άλλη εκδήλωση του συλλόγου. Οι 20 πρώτοι νικητές θα κερδίσουν από μια πλαστικοποιημένη φωτογραφία τους σε διάσταση A4.

(Τα βραβεία θα πρέπει να παραληφθούν από το χώρο της απονομής και δεν αποστέλλονται στους νικητές, εκτός αν οι ίδιοι αναλάβουν τα έξοδα αποστολής.)

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΤΙΜΠΡΑΔΟ- Ε.Λ.Ι.Τ. διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε από τις φωτογραφίες του διαγωνισμού για τους σκοπούς της. Κάθε συμμετέχοντας, με την ανάρτηση των φωτογραφιών του στο διαγωνισμό, αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους και τα ανωτέρω αναφερόμενα.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα και τα κοινωνικά δίκτυα της ΕΛΙΤ.Περιεχόμενο - Διαγωνισμοί-Εκθέσεις - 3ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας της ΕΛΙΤ