Ε.Λ.Ι.Τ. - Ελληνική Λέσχη Ισπανικού Τιμπράδο
Greek Club Timbrado Español / Club Griego de Timbrado Español
Ανακοίνωση 20 καλύτερων φωτογραφιών 2ου διαγωνισμού φωτογραφίας της ΕΛΙΤ


Ακολουθούν οι 20 φωτογραφίες που επιλέχθηκαν μεταξύ των 40 με τα περισσότερα “like” στη σελίδα του διαγωνισμού στο facebook.

Η επιλογή έγινε από την επιτροπή αξιολόγησης την οποία αποτελούν οι εξής: κ. Γεράσιμος Γερολυμάτος, κ. Νικόλαος Παπανδρέου και κ. Ελευθέριος Βλάσσης.

Η ίδια επιτροπή θα επιλέξει και τις 3 καλύτερες φωτογραφίες και οι νικητές θα βραβευθούν στις 28 Νοεμβρίου 2015 στο πλαίσιο του 2ου Διαγωνισμού Καναρινιών Φωνής Τιμπράδο της ΕΛΙΤ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους φίλους για την ενεργή τους συμμετοχή στον 2ο διαγωνισμό φωτογραφίας της ΕΛΙΤ ο οποίος ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Σας περιμένουμε όλους στις απονομές.  

Οι Νικητές είναι:1η ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΥΠΡΑΙΟΣ                                              
2η ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΖΙΑΚΟΣ                                
3η ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

και οι υπόλοιπες 17

------------------------------------------------------------

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με 1 έως και 10 φωτογραφίες.
  • Η αποστολή των φωτογραφιών αρχίζει 02 Μαΐου 2015 με καταληκτική ημερομηνία αποστολής 30 Σεπτεμβρίου 2015.
  • Οι φωτογραφίες δε μπορούν να είναι προϊόντα επεξεργασίας (μοντάζ) και θα πρέπει να τις αναρτήσετε στην σελίδα της εκδήλωσής μας στο facebook. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε λογαριασμό στο facebook μπορείτε να αποστείλετε τις φωτογραφίες σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  info@elit-timbrado.gr και θα αναρτηθούν από την ΕΛΙΤ.
  • Οι νικήτριες φωτογραφίες θα ζητηθεί να αποσταλούν με e-mail σε ψηφιακή μορφή σε αρχεία JPG και εάν είναι εφικτό σε ανάλυση 300dpi  (η μικρότερη πλευρά να είναι μεγαλύτερη από 1000 pixels).
  • Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι προσωπικές. Περιπτώσεις «κλοπής» φωτογραφίας από το διαδίκτυο ή άλλο φορέα, θα απορρίπτονται και θα διαγράφεται και ο διαγωνιζόμενος από τον διαγωνισμό.
  • Η επιλογή των καλύτερων 20 φωτογραφιών θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά από την επιτροπή αξιολόγησης που θα οριστεί από το Δ.Σ. της ΕΛΙΤ η οποία θα επιλέξει μεταξύ των 40 φωτογραφιών με τα περισσότερα “like” στο facebook.
  • Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται αυτόματα την ανεπιφύλακτη αποδοχή από μέρους των διαγωνιζομένων όλων των όρων του.


ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Οι πρώτες 3 νικήτριες φωτογραφείς θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση (θα ανακοινωθεί). Οι 3 πρώτοι νικητές θα λάβουν δώρο ένα καμβά με τελάρο στον οποίο θα είναι τυπωμένη η φωτογραφία τους, σε διάσταση 30Χ40 ενώ παράλληλα θα κοσμήσουν το διαγωνισμό ή άλλη εκδήλωση του συλλόγου. Οι 20 πρώτοι νικητές θα κερδίσουν αναμνηστικά του συλλόγου.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΤΙΜΠΡΑΔΟ- Ε.Λ.Ι.Τ. έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε από τις φωτογραφίες του διαγωνισμού για τους σκοπούς της.
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα και τα κοινωνικά δίκτυα της ΕΛΙΤ.Περιεχόμενο - Διαγωνισμοί-Εκθέσεις - 2ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας της ΕΛΙΤ