Ε.Λ.Ι.Τ. - Ελληνική Λέσχη Ισπανικού Τιμπράδο
Greek Club Timbrado Español / Club Griego de Timbrado Español


1ος Διαγωνισμός - Έκθεση Καναρινιών Φωνής Timbrado Español
26-30 Νοεμβρίου 2014

Κριτής: κ. Jose Alberto Acedo Rodriguez (O.M.J.)


------------


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 1ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΙΤ...


ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΚΤΡΟΦΕΩΝ 1ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΙΤ:
                         
Τόπος: Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους, 11146 Γαλάτσι (εστία Προσκόπων Γαλατσίου-εντός Δημαρχείου Γαλατσίου), οδηγίες μετάβασης και χάρτης, στο τέλος της σελίδας
Διαγωνιζόμενες Κατηγορίες: C1 stam (ομάδες) – C2 μονά
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μελή του συλλόγου αλλά και μέλη άλλων συλλόγων.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 16 Νοεμβρίου 2014 στον κ. Νίκο Πολίτη στο τηλ. 6977710482

Π ρ ό γ ρ α μ μ α


-Τετάρτη 26-11-2014: 13.00 έως 17.00 Παραλαβή των καναρινιών (εγκλωβισμός), 18.00 άφιξη κριτή.

-Πέμπτη 27 έως Σάββατο 29-11-2014: 09.00-16.00 Κρίση καναρινιών. Θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης της κρίσης από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης,για όποιονδήποτε επιθυμεί να επισκεφθεί το διαγωνισμό, οποιαδήποτε ημέρα κατά τις ώρες της κρίσης. Παράλληλα η ΕΛΙΤ, σε μια προσπάθεια για κάλυψη τόσο των μελών από την επαρχία όσο και φίλων που θέλουν να έχουν μια εμπειρία με το διαγωνισμό αλλά δε μπορούν να παρευρεθούν, έχει προγραμματίσει ζωντανή προβολή (live streaming) από το κανάλι της στο youtube, καινοτομώντας έτσι με τη χρήση των νέων τεχνολογιών.

-Σάββατο 29-11-2014: 17.00-19.00 Σεμινάριο κριτή για τα μέλη. Το σεμινάριο θα είναι ανοιχτό και σε φίλους του συλλόγου που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν αφού πρώτα δηλώσουν συμμετοχή για λόγους διευθέτησης του χώρου κλπ.

-Κυριακή 30-11-2014: 10.00 Ανακοίνωση αποτελεσμάτων, Απονομές επάθλων, Βράβευση νικητών 1ου διαγωνισμού φωτογραφίας της ΕΛΙΤ, Έκθεση ανοιχτή στο κοινό, Παράδοση καναρινιών (απεγκλωβισμός).


Αξίζει να θυμάστε


Τα καναρίνια θα πρέπει να φέρουν μεταλλικό  δαχτυλίδι κλειστού τύπου, διαμέτρου 2,9mm τρέχοντος έτους, να είναι καθαρά, υγιή και να έχουν απολυμανθεί για ψείρες. Παρακαλούμε όπως κατά τον εγκλωβισμό τα κλουβιά να μην περιέχουν τροφή στα δοχεία φαγητού δεδομένου ότι θα αντικατασταθούν με το μίγμα της έκθεσης.

Ο εξοπλισμός (κλουβιά, βαλίτσες μεταφοράς κλπ) θα πρέπει να είναι καθαρός και σε καλή κατάσταση.

Επιτρέπονται οι εξής  τύποι κλουβιών:  

 • VALENCIANA
 • SEVILLANA
 • WATERSLAGER
 • HARZ
 • AB 21
 • TFC 020
Το μείγμα σπόρων που θα χορηγηθεί στα καναρίνια θα είναι :

 • Κεχρί 67%
 • Νίζερ 13%
 • Λινάρι 6%
 • Καναβούρι 7%
 • Περίλλα (Λευκή) 7%


-Όσοι επιθυμούν να μετέχουν στις Ομάδες Εργασίας του διαγωνισμού παρακαλούμε όπως δηλώσουν συμμετοχή.

-Καναρίνια έκτος συναγωνισμού θα κριθούν εφόσον επαρκεί ο χρόνος.

-Το κόστος συμμέτοχης για κάθε διαγωνιζόμενο καναρίνι  ορίζεται στα 3,00€.

-Προς διευκόλυνση των μελών μας από την επαρχία παρακαλούμε όπως υπάρξει τηλεφωνική προσυνεννόηση.

-Για τα μέλη και τους φίλους της ΕΛΙΤ που επιθυμούν, παρέχεται η δυνατότητα  να παρακολουθήσουν την διαδικασία της κρίσης ζωντανά από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που θα υπάρχει στο χώρο του διαγωνισμού.

-Κατά τα λοιπά ισχύουν όσα αναφέρονται στον Εσωτερικό Κανονισμό Διαγωνισμών-Εκθέσεων της ΕΛΙΤ.

-Κατεβάστε εδώ τη Δήλωση Συμμετοχής στο Διαγωνισμό, η οποία θα πρέπει να συμπληρωθεί από τον εκτροφέα και να υποβληθεί στην ΟΕΔΕ κατά την παραλαβή των καναρινιών στις 26-11-2014 μαζί με το αντίστοιχο κόστος συμμετοχής.

-Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947813906, email: info@elit-timbrado.gr


Κτηνίατρος Διαγωνισμού - Έκθεσης: Χανιωτάκης Ιωάννης

Την Οργανωτική Επιτροπή Διαγωνισμού και Έκθεσης 2014 της ΕΛΙΤ αποτελούν οι εξής:

 • Κατσίκης Ανδρέας
 • Πέτρογλου Αναστάσιος
 • Τρυφωνόπουλος Χρήστος
 • Νικολαϊδης Λεωνίδας
 • Σταθόπουλος Διονύσιος

...Η σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook

ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο χώρος του διαγωνισμού και της έκθεσης είναι στην εστία των Προσκόπων Γαλατσίου εντός του Δημαρχείου Γαλατσίου. Η είσοδος γίνεται από την οδό Ιπποκράτους 2 η οποία είναι η 1η δεξιά παράλληλη στην άνοδο της Λεωφόρου Γαλατσίου, λίγο μετά το μνημείο του Κολοκοτρώνη και λίγο πριν τη Λ. Βεϊκου.

Αφού περάσετε την πύλη του Δημαρχείου, προχωράτε δεξιά, περιμετρικά του κτηρίου και στην πίσω πλευρά θα βρείτε το χώρο της εκδήλωσης.  

 • Με συγκοινωνία: Η λεωφορειακή γραμμή του ΟΑΣΑ "608" που ξεκινάει από Ζωγράφου και καταλήγει στο Γαλάτσι είναι βολική για μετάβαση στο χώρο. Κατεβαίνετε στην στάση "Συκιά" ανεβαίνετε περίπου 20 μέτρα πιο πάνω στη Λ. Γαλατσίου, στρίβετε στο πρώτο στενό δεξιά (οδός Πυθαγόρα) και στον πρώτο δρόμο πάλι δεξιά (οδός Ιπποκράτους) και εισέρχεστε στο Δημαρχείο Γαλατσίου. Κοντινός σταθμός του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου είναι των Άνω Πατησίων όπου από εκεί μπορείτε να πάρετε ή ταξί ή στην άνοδο της Αγ. Λαύρας (απέναντι από το σταθμό) τηνλεωφορειακή γραμμή "444" (εκτός Κυριακής) και να κατεβείτε στη στάση "Συκιά" της Λ. Γαλατσίου.

 • Με αυτοκίνητο: Με κατεύθυνση την άνοδο της Λ. Γαλατσίου, στρίβετε στο τέλος της δεξιά (διασταύρωση με Λ. Βεϊκου, Goody's), στην οδό Αγ. Γλυκερίας και στον πρώτο δρόμο πάλι δεξιά βρίσκουμε την Ιπποκράτους όπου σε 200μ περίπου στην αριστερή πλευρά συναντάμε το Δημαρχείο Γαλατσίου. Διαθέσιμος χώρος στάθμευσης και εντός αλλά και εκτός του Δημαρχείου. Εάν έρχεστε από την Λ. Πρωτοπαπαδάκη με πορεία προς την Λ. Βεϊκου θα στρίψετε αριστερά στη διασταύρωση στο τέλος της και στον πρώτο πάλι δρόμο δεξιά (Ιπποκράτους). Εάν έρχεστε από Λ. Βεϊκου θα κατευθηνθειτε προς την οδό Αγ. Γλυκερίας και στον πρώτο δρόμο στίβετε δεξιά (Ιπποκράτους).


Περιεχόμενο - Διαγωνισμοί-Εκθέσεις - 1ος Διαγωνισμός Timbrado Espanol της ΕΛΙΤ