Ε.Λ.Ι.Τ. - Ελληνική Λέσχη Ισπανικού Τιμπράδο
Greek Club Timbrado Español / Club Griego de Timbrado Español


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΝΕΩΝ ΕΙΔΩΝ
Η ΕΛΙΤ θα προβεί σε παραγγελία των παρακάτω ειδών, παρακαλούμε όπως επιλέξετε αυτό που επιθυμείτε σε μέγεθος και χρώμα. Όλα θα έχουν κεντητό το λογότυπο της ΕΛΙΤ στο σημείο του στήθους (καρδιά). Θα είναι διαθέσιμα στο διαγωνισμό 12-15/12/22019.
Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε για το μέγεθος το είδος, το χρώμα και την ποσότητα που επιθυμείτε, το μέλος μας Μανώλη Μπαμιέ(κιν. 6936325644) που είναι υπεύθυνος για την παραγγελία.


φουσκωτό γιλέκο αμάνικο (μπλέ, μαύρο)


                          μπλούζα microflis (κόκκινο, μαύρο, μπλέ)                            ζακέτα με γιακά (μπλέ, μαύρο, γκρι, μπορντό)--------------
  ΕΠΙΤΟΙΧΟ ΡΟΛΟΪ ΤΗΣ ΕΛΙΤ

Η ΕΛΙΤ δημιούργησε ένα κομψό και ξεχωριστό επίτοιχο ρολόι στο οποίο αντί των 12 ωρών εμφανίζονται οι 12 νότες του τιμπράδο με φόντο το λογότυπο του συλλόγου, σε λευκό χρώμα και πράσινο το λογότυπο. Όσοι ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν παρακαλούμε να επικοινωνούν στο κιν. τηλέφωνο 6947813906.---------------

  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΖΑΚΕΤΑΣ ΦΛΙΣ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ

Η ΕΛΙΤ οργανώνει παραγγελία για ζακέτες τύπου φλις, άριστης ποιότητας με κεντητό το λογότυπο της ΕΛΙΤ στη θέση της καρδιάς.

Το κόστος για κάθε φλις (ανεξαρτήτου χρώματος) ανέρχεται στα 15€/τεμάχιο. Για αποστολές στην επαρχία θα υπάρχει πρόσθετη επιβάρυνση με τα έξοδα αποστολής.
 
Διατίθενται σε τέσσερα χρώματα (πράσινο, μαύρο, μπλε, και θαλασσί). Τα διαθέσιμα μεγέθη είναι medium, large, extra large.

Η παραγγελία θα ολοκληρωθεί στις 06-11-2016.

Για παραγγελίες κλπ πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Αντιπρόεδρο της ΕΛΙΤ  κ. Τάσο Πέτρογλου στο 6943486825 απογευματινές ώρες 18:00-20:30 ή αποστέλλοντας μήνυμα στο email του συλλόγου με τα στοιχεία της παραγγελίας.
---------------

Διαθέσιμα μακό μπλουζάκια με το λογότυπο της ΕΛΙΤ

Για πληροφορίες και διαθέσιμα χρώματα και μεγέθη επικοινωνήστε στο 6932225363 με τον ταμία κ. Νίκο Παπανδρέου

 

---------------

Παραγγελία για μπλουζάκια τύπου polo

Η ΕΛΙΤ διαθέτει πλέον μικρή μπουτίκ. Άμεσα θα πραγματοποιηθεί η 1η παραγγελία για μπλουζάκια τύπου polo (pique B&C 180gsm 100% ring-spun cotton) άριστης ποιότητας με κεντητό το λογότυπο της ΕΛΙΤ στη θέση της καρδιάς και το όνομα της φυλής Timbrado Español στο δεξί μανίκι.

Το κόστος για κάθε μπλούζα (ανεξαρτήτου χρώματος) ανέρχεται στα 15€ ή στα 13€ για παραγγελίες (κατά άτομο) άνω του ενός τεμαχίου. Για αποστολές στην επαρχία θα υπάρχει πρόσθετη επιβάρυνση με τα έξοδα αποστολής.
 
Διατίθενται σε τρία χρώματα (πράσινο, μπλε, και γκρι). Η πρώτη παραγγελία θα ολοκληρωθεί στις 12-06-2015. Τα μεγέθη υπολογίζονται σύμφωνα με το σχήμα που ακολουθεί.

Για παραγγελίες κλπ πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Αντιπρόεδρο της ΕΛΙΤ  κ. Τάσο Πέτρογλου στο 6943486825.Μπουτίκ - Μπουτίκ